Comunicate

Anunț de amenajare a spațiului

Prin prezentul anunț, dorim să informăm comunitatea locală și toți cei interesați cu privire la demararea proiectului amenajare spațiu pentru „Linia de Produs și Ambalare a Peleților din Deșeuri din Lemn”, ce va avea loc în Satul Zabratau, Comuna Sita Buzăului, județul Covasna. În acest context, lucrările de amenajare a spațiului necesar deschiderii liniei au fost inițiate cu succes.

Acest proiect beneficiază de sprijin financiar din partea Guvernului României și este finanțat prin Ministerul Economiei, în conformitate cu schema de ajutor Minimis. Acest sprijin face parte din eforturile noastre de a promova economia circulară și dezvoltarea sustenabilă a comunității noastre.

Amenajarea spațiului reprezintă un pas important în implementarea acestui proiect și va crea o bază solidă pentru producția de peleți din deșeuri de lemn, contribuind la valorificarea responsabilă a acestor resurse și la crearea de locuri de muncă în zonă.

Suntem dedicați în a duce la bun sfârșit această inițiativă și ne angajăm să colaborăm strâns cu autoritățile locale și cu comunitatea pentru a asigura o implementare de succes.

Pentru a primi oferte și propuneri competitive de la furnizori potențiali, vă invităm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil. Detaliile specifice privind cerințele tehnice și procedurile de licitație vor fi puse la dispoziție celor interesați.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu furnizorii noștri viitori și să aducem împreună acest proiect la succes. Vă rugăm să ne contactați pentru orice informații suplimentare sau clarificări.

În numele echipei noastre, vă mulțumim pentru sprijinul vostru și suntem bucuroși să împărtășim progresul acestui proiect cu voi. Vă invităm să ne contactați pentru orice întrebări sau informații suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *