Termeni si Conditii - Arde
  1. Introducere

  Prezentul site este deținut în mod legal de WOOD PELLETS & COAL SRL, având punct de lucru în Str. Coralilor 105A Et. 1 Ap. 7 Cod 013327, Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J40/10071/2019, CIF RO41469595.

  Termenii și condițiile generale vor fi aplicate tuturor vânzărilor de bunuri și servicii care au ca furnizor  WOOD PELLETS & COAL SRL, prin intermediul site-ului ARDE.RO.

  Prezentele Condiții Generale definesc termenii de utilizare a site-ului ARDE.RO de către potențialii vizitatori sau clienți. Prin accesarea și navigarea pe acest site, acceptați termenii și condițiile de utilizare detaliate ulterior, în paragrafele ce urmează. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta notă, vă rugăm să părăsiți acest website.

  1. Limitarea răspunderii

  ARDE.RO și nici colaboratorii nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru daune aduse dispozitivelor tale sau viruși care ar putea compromite dispozitivele tale în urma accesarii, navigării sau utilizării website-ului nostru sau descărcarea a oricărui tip de conținut de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau daună.

  Această limitare a răspunderii este valabilă pentru oricare daună sau prejudiciu cauzat de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmitter, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt, distrugere, acces neautorizat sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență sau în baza oricărei cauze de acțiune.

  1. Marca și dreptul de autor

  Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe ARDE.RO este deținut de WOOD PELLETS & COAL SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către WOOD PELLETS & COAL SRL  ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate WOOD PELLETS & COAL SRL.

  Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea WOOD PELLETS & COAL SRL.

  1. Confidențialitate

  Datele personale introduse de către utilizator pe ARDE.RO vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de cerere ofertă și formularul de finalizarea comenzii sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vândute unei terțe părți.

  WOOD PELLETS & COAL SRL nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site fără acordul dumneavoastră explicit.

  1. Metode de livrare

  1. Ridicarea de la sediu – fără costuri adiționale de transport.

  2. Ofertă personalizată de transport proprie sau prin partenerii noștri.

  1. Politica de retur

  Pentru orice informații suplimentare sau nelămuriri, contactați Departamentul de Relații Clienți: +40 739 390 000 sau trimiteți mail la adresa office@arde.ro.

  Conform Ordonantei de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveți dreptul de a returna produsele achiziționate prin intermediul unui contract încheiat la distanță cu un profesionist, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea coletului.

  Conform OUG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță si contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

  e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

  f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabile amestecate cu alte elemente;

  Adresa de returnare a produselor:

  Rudeni, Chitila, Sos. Centura Bucuresti, Str. Fortului 24

          Cine plătește transportul de retur?

  Opțiunea privind modalitatea de returnare a produselor către ARDE.RO aparține în totalitate clientului, care va suporta în mod direct prețul transportului de retur, în funcție de prețurile practicate de operatorul ales. ARDE.RO nu acceptă primirea coletelor trimise cu ramburs. În cazul în care clientul returnează produsele cu plata transportului la destinatar (în speță, societatea  WOOD PELLETS & COAL SRL.), aceasta din urma își rezervă dreptul de a refuza primirea coletului/coletelor, sau de a reține contravaloarea transportului achitat, din soldul datorat clientului, în cazul în care sunt îndeplinite condițiile de acceptare a returului.

  Returnarea contravalorii produselor

  În cazul în care condițiile de retur sunt îndeplinite, ARDE.RO returnează exclusiv contravaloarea produselor, nu și a transportului acestora către client.

  Returnarea contravalorii produselor acceptate de ARDE.RO ca retur se va face în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denunțării contractului de către cumpărator, fără a-i fi solicitate acestuia din urmă alte cheltuieli aferente rambursării sumelor.

  ARDE.RO va returna banii achitați de cumpărător prin virament bancar sau numerar, în funcție de specificații în 24-48 ore de la procesarea plății.

Open chat
Vrei o oferta de pret?
Buna ziua,

Apasati mai jos pe butonul open chat pentru a ne trimite solicitarea.