Despre noi - Arde

Povestea noastra

ARDE s-a născut din dorința de a oferi pieței de profil un plus de calitate deopotrivă în ceea ce privește produsele pe care le furnizăm, dar și a serviciilor pe care le oferim. Din acest motiv, ne-am adresat de la bun început tuturor celor care pun accent pe calitate atunci când achiziționează produse profesionale sau de uz casnic. Tocmai pentru că obiectivele noastre au vizat dintotdeauna sporirea calității, indiferent de tipul de produs pe care îl oferim sau de consumatorul căruia ne adresăm.

De 12 ani pe piață

De 12 ani pe piață, am acumulat suficientă experiență încât să putem satisface astăzi cele mai exigente nevoi, fie că acestea vin din partea persoanelor fizice sau a firmelor interesate să ofere clienților lor produse de calitate. Ne adresăm deopotrivă consumatorilor profesioniști, dar și celor casnici și garantăm pentru calitatea ofertelor noastre prin rezultatele excepționale de care veți beneficia ori de câte ori alegeți să folosiți produsele ARDE.

1438
Clienti multumiti
12.702
Paleti livrati

Cele mai recente tehnologii de fabricatie

Suntem o echipă cu o viziune deschisă spre nou, care caută în permanență să se perfecționeze pentru a-ți pune la dispoziție cele mai actuale, inovatoare și competitive produse din domeniu. Din acest motiv, produsele pe care le oferim sunt atent selecționate nu numai pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate, dar și pentru a beneficia de cele mai recente tehnologii de fabricație. Astfel, ne asigurăm că vei avea parte de o experiență sigură și performantă ori de câte ori alegi să folosești produsele de calitate superioară pe care ți le punem la dispoziție.

0754 073 929

Luni-Sambata 08:00 - 17:00

office@arde.ro

Scrie-ne oricand

Rudeni, Chitila

Strada Fortului, nr. 25, Sos. Centura Bucuresti
Open chat
Vrei o oferta de pret?
Buna ziua,

Apasati mai jos pe butonul open chat pentru a ne trimite solicitarea.