Peleti din rumegus

Ce întrebuințări mai pot avea peletii din rumegus în locuința ta?

peleti rumegus

Pe lângă întrebuințările drept combustibil, peletii din rumegus pot fi de ajutor și în alte treburi casnice, în special privind animalele sau gradina. 

peleti rumegusPeletii din rumegus sunt o litieră naturală ideală pentru pisică

Peletii din rumegus pentru așternut pentru pisici sunt de obicei fabricați din pin sau alte tipuri de esențe de lemn. Peletii sunt fabricați prin deshidratarea mai întâi a lemnului la temperaturi ridicate și apoi comprimarea lor în peleti mici. Acești peleti din rumegus sunt uimitor de absorbanți, ceea ce îi face parte din motivul pentru care funcționează atât de bine ca așternutul pentru pisici. În cele mai multe cazuri, pot absorbi de 4 până la 7 ori greutatea lor în lichid.

Deși există multe de iubit despre peletii din rumegus, faptul că nu necesită aditivi sau substanțe chimice este un mare plus. Granulele sunt fabricate din ingrediente naturale și pur și simplu comprimate la presiune înaltă – nu sunt necesare substanțe chimice.

peleti rumegusUn nou mod pentru a oferi așternut la cal prin peletii din rumegus 

Peletii din rumegus pot fi un bun așternut pentru cai, aceștia sunt absorbanți și confortabili pentru animalul dumneavoastră. De la peleti din rumegus de pin la peleti din rumegus de esență tare, veți descoperi că acești peleti sunt mai inteligenți decât așchii de lemn și alte materiale.

Peletii din rumegus vă ajută să mențineți un habitat sănătos și curat pentru caii și animalele dvs. Puteți alege peleti din rumegus ca strat de bază din mai multe motive. Aceste motive includ:

  • 100% natural și fără substanțe chimice
  • Conținut scăzut de umiditate și absorbție suplimentară de apă
  • Biodegradabil și compostabil
  • Curat si usor de folosit
  • Praf redus
  • Eficiența costurilor

Cenușa lăsată în urma arderii peletilor din rumegus, un îngrăsământ eficient

Știați că vă puteți fertiliza grădina cu cenușă lăsată de peletii din rumegus? Crezi sau nu, dar cenușa de peleti conține vitamine și minerale care pot ajuta unele plante din grădina ta să crească.

Colectați cenușă sub formă de particule. Soba sau centrala de peleti din rumegus ar trebui să ardă eficient și să producă foarte puțină cenușă. Cenușa pe care o produce este valoroasă pentru grădina dvs. Mai apoi aplicați cenușa pe solul uscat la baza plantelor. 

Peletii din rumegus, pe lângă utilizarea lor în sobe și centrale, pot fi un ajutor de încredere în alte situații. Iar prin alegerea peletilor pentru așternuturi sau fertilizator, asigurați un mediu mai curat și mai sigur pentru cei din jur. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *