Peleti din rumegus

Motive pentru care peletii Schweighofer prind popularitate

peleti de vanzare schweighofer (1)

Peletii Schweighofer sunt un tip de peleti din rumegus pentru încălzirea locuințelor și a zonelor industriale, ce a prins o popularitate în ultimul timp în România. Aceștia sunt realizați din rumeguș și așchii de lemn rezultate în urma prelucrării lemnului, în special lemnul de rasinoase (brad, molid). 

Mai jos puteți afla care sunt motivele principale pentru care consumatorii caută peletii din rumegus Schweighofer. 

Peleti Schweighofer din rumegus de rasinoase pentru încălzire eficientă

Chiar dacă sunt obiecte mici, cu diametrul de câțiva milimetri, peletii Schweighofer asigură o căldură puternică și constantă, ce se va menține pentru mai mult timp. Acest lucru se datorează faptului că sunt realizați din rumegus de calitate, din lemn de rasinoase. Acest tip de lemn este cunoscut pentru calitățile lui în ceea ce privește puterea termică ridicată. 

Deci, calitățile lemnului de rasinoase se transpun și în peletii Schweighofer. În plus, aceștia au un procent de umiditate scăzut, ceea ce înseamnă că au o ardere curată și de durată.

Peletii Schweighofer nu conțin aditivi sau alte substanțe chimice

Peletii Schweighofer sunt 100% naturali. Nu există lianți, substanțe chimice sau aditivi periculoși care ar putea fi dăunători pentru tine sau pentru mediu. Lemnul conține în mod natural o substanță, lignina, care leagă peletii din rumegus în forma lor strâns compactă, în cea mai mare parte uniformă.

Peletii Schweighofer sunt fabricați din rumeguș curat și așchii de lemn: deșeuri din cheresteaua și din alte industrii ale lemnului care ar putea putrezi în gropile de gunoi, dacă nu sunt folosite pentru încălzirea combustibilului. 

Faptul că sunt naturali și nu conțin substanțe chimice poate însemna și că puteți să îi ardeți în spații deschise (șeminee, cuptoare), fără să vă faceți griji că elimină substanțe dăunătoare corpului. 

Pot fi folosiți într-o mulțime de moduri, nu numai pentru încălzire 

Peletii Schweighofer sunt cei mai cunoscuți pentru încălzirea locuinței sau a localurilor, dar mai pot fi folosiți într-o mulțime de moduri pentru a înlocui alte produse. Ei pot fi utilizați pentru așternut la cai, absorbind foarte bine umiditatea prezentă și fiind comozi pentru animale. De asemenea, același lucru se aplică și pentru litiera unei pisici, care poate fi umplută cu peletii Schweighofer. 

În urma arderii rezultă cenușă, deși în cantități mai mici decât la alte tipuri de combustibil pe bază de lemn, aceasta poate fi utilizată drept îngrășământ în grădină. Astfel, nu veți arunca nici un produs, contribuind la diminuarea risipei în lume. Cenușa rezultată din peletii Schweighofer este un produs natural, iar elementele benefice din rumegus pot fi transferate către solul plantelor din grădină. 

Dacă sunteți în căutarea celor mai buni peleti de ars pentru încălzit, atunci peletii Schweighofer sunt alegerea potrivită. Rumegusul de rasinoase, produsul natural și puterea calorică sunt doar câteva dintre motivele pentru care să alegeți acest tip de combustibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *