Carbuni pentru gratar

Ce tip de carbuni folosim pentru un grătar de invidiat

carbuni pentru gratar

Pregătirea unui grătar constă în tehnica utilizată pentru gătirea alimentelor, dar un element important este carbunele pentru gratar folosit. Cum există atât de multe tipuri de carbuni pentru gratar, ne-am gândit să alcătuim un mic ghid cu cele mai utilizate tipuri de carbuni în arta gratarului. Fie că este vorba de un gratar în confortul locuinței proprii sau pentru un restaurant, acest articol este pentru dvs. 

carbuni pentru gratar

Diferitele tipuri de carbuni pentru gratar

Carbunele este disponibil pe scară largă în diferite dimensiuni, forme și chiar arome. Există două tipuri principale de carbuni pentru gratar: Cărbune natural și brichete tip ou. Dacă sunteți serios în privința grătarului, atunci gândiți-vă la cărbune ca ingredient: cu cât este mai bună calitate, cu atât mai bună este aroma.

Carbuni mangal pentru gratar

Vă recomandăm să folosiți carbune mangal sau carpen pentru gratar, deoarece nu conține aditivi artificiali sau substanțe chimice, este 100% natural. De asemenea, are un conținut scăzut de cenușă și, cel mai important, arde mai fierbinte. Este prelucrat într-un cuptor și lăsat să se usuce complet înainte de ambalare. 

Este disponibil în diferite cantități de la saci de 3kg, la 10kg, potrivit pentru un restaurant sau local. Conferă alimentelor o crustă apetisantă și nu le alterează gustul, le oferă o aromă subtilă de afumătură ce va fi apreciată de toți invitații. 

Brichete carbune tip ou 

Brichetele tip ou  sunt o alegere populară, deoarece sunt convenabile, totuși, sunt fabricate și conțin lianți, umpluturi și substanțe chimice, astfel încât timpii de aprindere pot varia considerabil. Acestea conțin de obicei aproximativ 20% materiale incombustibile care lasă în urmă un volum mult mai mare de cenușă decât cărbunele natural. Un avantaj cheie al folosirii brichetelor este că acestea oferă un timp de ardere constant, deși la o temperatură mult mai scăzută decât cărbunele natural.

Recomandăm brichetele carbune tip ou pentru nevoile casnice, ale locuinței, fiind disponibili în saci mici de 2 kg. 

Dacă doriți carbuni pentru gratar ce vor da roade, iar rezultatul va fi alimente apetisante și perfect rumenite, atunci apelați la Arde.ro. Carbunii sunt 100% naturali, pentru a nu altera gustul sau a pune în pericol sănătatea clienților și a consumatorilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *