Brichete din rumegus

Iata 5 motive pentru a vă schimba combustibilul din lemn în brichete din rumegus

brichete din rumegus

Știm că aveți imaginea perfectă în minte – o strălucire reconfortantă de la soba sau șemineul cu lemne care vă umple casa cu căldură și o atmosferă confortabilă. Cu toate acestea, când este timpul să vă aprindeți focul, este posibil să nu fiți sigur ce combustibil să folosiți. Lemne de foc sau brichete din rumegus? Există atât de multe opțiuni, toate pretinzând a fi cele mai bune. Dar care sunt potrivite pentru tine?

Nu există senzație mai rea decât atunci când trebuie să tăiați lemne când e rece afară pentru a avea suficient de adăugat la foc. Din fericire pentru tine, brichetele din rumeguș noastre elimină aceste complicații și au următoarele beneficii:

  • Eco Friendly
  • Rezistență mai mare
  • Ușor de folosit
  • Economisiți spațiu

brichete din rumegusElementul eco friendly ale brichetelor din rumegus

În zilele noastre este rar să dai peste un produs care să fie atât benefic pentru tine, cât și pentru mediu. Majoritatea brichetelor din rumegus comprimat sunt făcute din subprodus de lemn.  Rumegușul nostru uscat în cuptor din industria de prelucrare a lemnului este preluat și comprimat la presiuni extrem de ridicate fără aditivi, oferind o structură solidă pentru fiecare brichetă.

În plus, deoarece sunt comprimate folosind o presiune atât de mare, nu este nevoie de agenți de legare sau substanțe chimice care să ajute procesul de legare – astfel încât dioxidul de carbon (CO2) eliberat atunci când le ardeți este egal cu CO2 absorbit de copac când crește.

Procesul garantează, de asemenea, că fiecare buștean este fabricat la aceeași calitate înaltă de fiecare dată. Asigurând faptul că lemnul dvs. va arde constant.

Rezistență mai mare când ardeți brichete din rumegus

S-ar putea să vă gândiți, cum are lemnul rezistență? Când vorbim despre rezistență, se referă la durata de timp în care un buștean va arde. Fiecare pachet furnizat poate arde timp de 2 ore sau mai mult, în funcție de mediu, datorită designului lor compact.

De asemenea, vă încălzesc camera mai repede decât lemnul de foc tradițional, datorită brichetelor din rumeguș care produc mai puțin fum, permițându-vă să mențineți ușa de la șemineu sau sobă mai puțin deschisă, ceea ce la rândul său produce o încălzire mai eficientă în cameră.

Unul dintre dezavantajele lemnului de foc este că densitatea poate varia, astfel încât s-ar putea să nu obțineți aceeași putere de căldură în timpul arderii – chiar dacă sunt din același copac. Pot exista diferențe între ramurile copacului și trunchi, iar greutatea și dimensiunile vor fi diferite. Cu toate acestea, cu brichetele din rumegus, veți ști că fiecare buștean este exact același, oferind aceeași putere termică fiabilă.

Procesul de curățare este mai simplu, deoarece mai puțin de 4% din cenușă rămâne în șemineu. Crearea unui proces ușor de curățare după o seară relaxantă.

brichete din rumegus

Brichete din rumegus sunt ușor de folosit

Cea mai stresantă parte a aprinderii unui foc trebuie să fie tăierea lemnelor. Designul și structura produsului nostru permit ca acestea să fie sparte cu ușurință. Cu ajutorul unei muchii ascuțite și un pic de putere musculară, puteți sparge bricheta la dimensiunea de care aveți nevoie. Nu mai e nevoie să scoți toporul.

Dacă ați mai folosit lemn de foc, veți ști că pot face dezordine. De cele mai multe ori, veți trage o cantitate mare de bușteni din exterior, lăsând o urmă de scoarță și așchii de lemn în urmă. În plus, s-ar putea să te înțepi așchii când le manipulezi. Brichetele din rumegus comprimat au o formă netedă, uniformă, care îi ajută să se stivuească în spații mai mici, astfel încât să vă puteți păstra casa îngrijită și ordonată. 

Economisiți spațiu când cumpărați brichete din rumeguș 

Fiecare buștean este fabricat la același standard de fiecare dată. Fiecare buștean având aceeași lungime, puteți stivui buștenii din drum. Economisiți cu 25% mai mult spațiu decât ar ocupa lemnul obișnuit.

Deși fiecare bricheta suferă comprimare și nu se descurcă bine cu umiditatea sau umezeala. Asigurați-vă că depozitați brichetele într-un loc răcoros și uscat pentru a asigura longevitatea.

Mai puțini bani și spațiu sunt cheltuiți pentru resurse suplimentare, cum ar fi aprinderea focului, datorită faptului că brichetele din rumegus iau foc rapid. Brichetele noastre sunt aprinse atunci când sunt sparte în bucăți și, datorită uscăciunii lor constante, necesită mai puțin timp acordat aprinderii focului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *