Brichete din rumegus

Ați încercat noile brichete ruf pentru alimentarea centralelor?

brichete ruf

Brichetele ruf pentru încălzire industrială și rezidențială sunt produse care au fost folosite de un număr mare de clienți din întreaga lume. Datorită puterii calorice ridicate, prețului avantajos și a multor altor beneficii, brichetele din rumegus tip ruf sunt alegerea preferată în ceea ce privește alimentarea sobelor și centralelor. 

Avantajele brichetelor ruf pentru încălzirea industrială 

Procesul de ardere pentru brichete ruf funcționează stabil. Brichetele din rumegus tip ruf sunt arse complet, mențin o rată de utilizare ridicată și rezolvă perfect problema poluării cu fum negru. Dacă utilizați echipamente profesionale din biomasă, concentrația de gaze arse este scăzută, ceea ce înseamnă coșul de fum devine un dispozitiv inutil.

Brichetele tip ruf prezintă performanțe stabile de ardere continuă, asigurând cerințele energetice continue ale procesului de producție industrială. Echipamentul care utilizează brichete din rumeguș este foarte automat. Ca urmare, intensitatea muncii este scăzută. Aparatul este ușor de operat, fără operațiuni complicate.

brichete ruf

Eficacitatea combustibilului de brichete ruf pentru încălzirea industrială

Brichetele ruf sunt un tip de combustibil solid, obținut din deșeuri forestiere precum așchii de lemn, rumeguș pentru a deveni un material de biomasă extrem de util. Cărbunele și lemnul a fost principalul combustibil pentru producția industrială pentru o perioadă destul de lungă de timp. După cum știm cu toții, cărbunele este un combustibil fosil puternic poluant. Există chiar și producători care au folosit cărbune de proastă calitate cu conținut ridicat de sulf pentru a obține profit. Emisiile de gaze de la arderea cărbunelui și poluarea cu sulf vor avea impact direct asupra atmosferei, mediului și sănătății umane. În ultimii ani, problema poluării mediului a devenit din ce în ce mai gravă, iar utilizarea cărbunelui este una dintre principalele surse de poluare.

Aplicarea brichetelor ruf pentru încălzire industrială

Brichetele din rumegus sunt folosite drept combustibil pentru multe industrii și reședințe private, dintre care cele mai tipice se află materia primă pentru boilerele industriale, centrală sau sobă de încălzire pe bază de lemn. 

Brichetele ruf sunt o alternativă eficientă și mai ieftină decât cărbunele sau lemnul de foc, în special în locuințe, unde este nevoie de o cantitate mare de combustibil și un preț mai scăzut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *