Brichete din rumegus

Încălzește-ți casa mai eficient decât oricând în 2022 cu brichete din rumeguș

brichete din rumeguș

Rumegusul este una dintre sursele primare de biomasă pentru producerea combustibililor lemnos solizi pentru generarea de căldură atât în ​​sistem centralizat, cât și în sistem descentralizat pentru uz rezidențial cu ajutorul brichetelor din rumegus.

Brichetele din rumegus nu conțin substanțe chimice

S-ar putea să arate ca celelalte brichete de pe piață, dar sunt mult mai bune pentru tine și planetă. Fabricat din rumeguș de lemn de esență tare 100% pur, dens, nu este folosit lemn tratat sau clei sau alte substanțe chimice, de altfel, pentru a le face. Când ardeți brichete din rumeguș, singurul lucru pe care îl veți obține sunt flăcări strălucitoare și constante și multă căldură, nu mirosul de substanțe chimice. Perfecte pentru arzătoare pe lemne și sobe cu mai multe tipuri de combustibili, brichetele din rumeguș nu se despart, nu fac scântei și nu se dilată. Prin urmare, sunt ideale pentru a fi folosite pe șeminee deschise și șeminee cu spațiu limitat – nu va trebui să vă faceți niciodată griji că buștenii vor aluneca din loc și vor dubla vreodată timpii de îngrijire!

brichete din rumugs

Sunt un eco-fenomen în lumea combustibililor

Nu este tăiat niciun copac pentru a face brichetele de rumegus. Este folosit rumegușul provenit de la manipularea lemnului, acesta fiind un produs secundar natural.

Noile noastre brichete din rumegus sunt foarte economice, deoarece sunt echivalente cu trei sau patru bușteni tradiționali și sunt ideale pentru a fi utilizate ca principal combustibil lemnos în timpul zilei și nopții. Au nevoie de o prezență minimă odată aprinse. Pentru a obține un timp de ardere mai lung, cea mai bună valoare și căldură pentru banii tăi, vă recomandăm să nu mutați brichetele din rumeguș odată ce sunt aprinse.

Brichete din rumeguș sunt ușor de folosit și utilizat

Deoarece fiecare brichetă din rumeguș are o formă și o dimensiune consistentă, acestea sunt ușor de stivuit și depozitat, chiar dacă spațiul dvs. este limitat. Acestea ard până la 2-3 ore, în funcție de fluxul de aer, oferindu-vă o căldură constantă pe tot parcursul arderii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *