Brichete din rumegus

Cum să folosiți brichetele din rumegus pentru cuptoarele de pizza

brichete din rumegus

Brichetele din rumegus sunt combustibilul perfect pentru cuptoarele de pizza, cu un fum ușor pentru a da acel gust de cuptor de copt cu piatră. Brichetele se aprind ușor, ard eficient și produc foarte puține deșeuri de cenușă. Premium 100% ecologic, totul natural și cu gust excelent al cuptorului cu piatră! 

Gătiți pizza delicioasă și alte alimente cu timpi scurți de gătire cu brichete din rumegus. În 10 minute de la aprinderea cuptorului pentru pizza și acesta va ajunge la temperatură. Brichetele din rumegus sunt deosebit de bune pentru că sunt compacte și au un spor de energie, permițând arderea rapidă.

Brichetele din rumegus sunt sigure de utilizat?

Brichetele din rumegus sunt fabricate din rumegus din lemn de esență tare, fără aditivi sau alte substanțe chimice ce ar putea altera gustul preparatelor sau ar emana substanțe dăunătoare. Fiind un combustibil 100% ecologic, este sigur de utilizat pentru cuptoarele de pizza sau alte preparate. 

brichete din rumegus

Obțineți o crustă mai bună cu brichetele din rumegus

La temperaturi atât de ridicate, căldura radiantă de la foc și căldura care circulă de pe pereții interiori ai cuptorului gătesc exteriorul pizza foarte repede, oferindu-vă o aromă unică – doar o pizza din cuptor cu cărămidă pe lemne mai poate conferi acea aromă de fum care nu poate fi reprodusă într-un cuptor normal de bucătărie.

Rumegus din lemn de esență tare, fără aditivi sau agenți de legare

Lianții sunt substanțe chimice care se adaugă unor brichete pentru a le face să se lipească între ele – se găsește în brichete care fac călătorii internaționale lungi. Lemnele sunt legate între ele de lignina naturală din lemn, folosind un proces de peletizare la presiune înaltă.

Brichetele din rumegus de la Arde.ro nu fac călătorii lungi, așa că nu au nevoie de substanțe chimice de legare suplimentare.

  • Brichete din rumegus perfecte pentru cuptoarele de pizza
  • Brichete din rumegus de calitate premium, pentru cuptorul tău de pizza de exterior
  • Gust excelent de cuptor cu piatră și fum ușor
  • Aprindere ușoară, temperatură ridicată, arde eficient și produce foarte puține deșeuri de cenușă
  • Fabricat din lemn natural 100% 
  • Potrivit pentru toate cuptoarele de pizza de exterior
  • Amprentă redusă de carbon garantată
  • Depozitați întotdeauna brichetele într-un loc cald și uscat – acestea absorb umiditatea din aer și acest lucru le afectează performanța.

Conform informațiilor furnizate mai sus, brichetele din rumegus de esență tare oferă numeroase alternative pentru gătirea pizza, inclusiv utilizarea unor cuptoare portabile pentru pizza sau modificarea unui grătar cu brichete pentru a face pizza delicioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *