Peleti din rumegus

Avantajele încălzirii cu cei mai buni peleți de vânzare

peleți de vânzare

Peleții din rumeguș sunt o sursă de energie produsă în armonie cu pădurea, respectând ciclul de viață și echilibrul acesteia. De la producție până la utilizare, această sursă curată de energie din biomasă este una dintre cele mai ecologice din jur.

Când utilizați peleți de vânzare se reduce, de asemenea, dependența de combustibilii fosili precum petrolul, propanul și gazul natural. Acest lucru ajută la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în mediu, ceea ce, la rândul său, ajută la combaterea încălzirii globale.

Energie ieftină și rentabilitate a investiției

Peleții din rumeguș pe care îi găsiți de vânzare se remarcă și prin raportul de eficiență financiară. Încălzirea cu peleți din rumeguș este foarte competitivă cu petrolul sau propan și chiar cu electricitatea în 2022. Cu toate acestea, investiția inițială pentru achiziția de utilaje de ardere peleți este mai mare decât pentru alte tipuri de energie.

Obțineți peleți de vânzare foarte ușor

În România, este extrem de ușor să obțineți peleți de rumeguș de vânzare pentru a vă încălzi casa sau afacerea. Peletii de rasinoase sunt disponibili și vânduți în pungi compacte și ușor de transportat și depozitat. Le puteți găsi pe pagina noastră de produse.

peleți de vânzare

Sunt un fenomen ecologic

Cererea tot mai mare de peleti de vanzare din rumeguș generează două câștiguri semnificative: reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) și reducerea deșeurilor forestiere în toată țara. Peleții pe care îi găsiți de vânzare fiind produși din deșeurile rămase de la prelucrarea lemnului. 

Peleții din rumegus sunt o opțiune excelentă pentru producătorii de energie care doresc să-și reducă emisiile de GES. Într-adevăr, peleții sunt considerați biomasă, adică un material organic folosit ca energie. Aceasta înseamnă că arderea biomasei are o amprentă scăzută de carbon.

Performanțe înalte pentru încălzire

Deși prețul energiei electrice și al combustibililor fosili variază considerabil, o constantă este energia termică produsă de acești combustibili față de cea obținută din peletii din rumegus.

Pentru încălzire, o tonă de peleți de vânzare este echivalentă cu:

545 litri de ulei de încălzire, comparativ cu:

773 litri de propan

453 mc gaze naturale

4.775 kWh de energie electrică

1,5 corzi de lemn de foc uscat (Sursa: Vision Biomasse)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *