Peleti din rumegus

De ce peleții fag sunt mai potriviți pentru încălzire decât lemnul de foc?

peleti fag

Există multe motive pentru care ați putea alege o sobă sau un aparat cu peleți pentru a vă încălzi casa. Arderea peleților din rumeguș poate fi o opțiune mai bună decât alte surse de energie. În multe cazuri, peleți fag sunt o opțiune mai ecologică și mai rentabilă decât lemnul de foc. Alte motive pentru care ați putea alege peleți fag față de lemn de foc. 

Peleți fag – avantajele încălzirii

Mai jos am listat câteva dintre avantajele aduse de acesti peleti din rumegus de fag. Aflați mai mult și apoi convingeți-vă singuri de puterea acestui combustibil.

Întreținere ușoară pentru peleți.

Veți descoperi că un sac de 15 kg de peleți fag conține mai puțin de 0,7% cenușă. Aceasta înseamnă că peleții noștri au ardere curată, ceea ce înseamnă mai puțină curățare și întreținere pentru tine.

Mai multă căldură pentru mai puțini bani.

Avem peleți fag ce oferă o sursă constantă de căldură cu un nivel scăzut de emisii de carbon. În plus, atunci când sunt utilizați în sobe, cazane sau cuptoare, peleții oferă aceeași căldură ca și lemnele de foc pentru mai puțini bani. În comparație cu lemnul de foc, peleții din rumeguș oferă o ardere curată și o căldură constantă și uniformă.

peleti fag

Au o valoare mai mare.

În comparație cu căldura din lemnul de foc, veți descoperi că peleții din rumeguș au o valoare termică mult mai bună. 

Sunt ușor de depozitat și simplu de utilizat.

Peleții de fag nu numai că au o putere termică mare, ci sunt și ușor de depozitat. Aceștia vin într-o pungă de o cantitate mare, ce poate fi depozitat cu ușurință. Acest lucru face ca peleții de lemn să fie o soluție de încălzire ușor de utilizat.

Peleții din rumeguș ard curat și sunt eficienți. Se produce un minim de funingine și fum. Evacuarea nu este fierbinte, așa că nu este necesar un coș de zidărie pentru utilizare. Cuptoarele cu peleți fag și cazanele pot înlocui sau pot funcționa împreună cu sistemul dvs. de încălzire existent.

În plus, peleții fag sunt o soluție de încălzire ecologică comparativ cu lemnul de foc. Peleții de lemn sunt din material reciclat, resturile de rumeguș de fag sunt compresate pentru a lua forma cilindrică a peleților. Acest lucru creează o sursă de energie regenerabilă care împiedică deșeurile să ajungă la gropile de gunoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *