Combustibilul pe brichete din rumegus este o alternativă regenerabilă, cu ardere curată și stabilă la costuri la încălzirea locuinței, care câștigă importanță la nivel global. Este un produs din biomasă realizat din materiale regenerabile, de obicei deșeuri de lemn reciclate, respectiv rumegus. În România, mii de oameni folosesc brichete din rumegus pentru încălzire în sobe de sine stătătoare, inserturi de șemineu, cuptoare și cazane.

brichete rumegus

Ce tip de rumegus din lemn conțin

Diferitele brichete din rumegus au caracteristici de ardere diferite datorită lemnului din care provin, făcându-le pe unele mai potrivite pentru anumite etape din viața focului tău. Există brichete din rasinoase (pin, molid) și foioase (fag, stejar). Unele dintre ele sunt foarte bune pentru a aprinde focul și a da căldură constantă, unele sunt perfecte pentru a menține o temperatură controlată pe tot parcursul focului. 

În funcție de nevoile locuinței sau localului, brichetele din rumegus îndeplinesc scopuri diferite: 

Locul în care veți arde brichetele

Dacă vă gândiți să ardeți brichetele într-un șemineu deschis, atunci recomandăm cele de fag sau stejar, ce au o ardere curată, fără miros și cantitate mare de fum. Astfel veți fi în siguranță și vă veți bucura de frumusețea focului, nesimțind nevoia de lemne. 

Pentru centrale, boilere și sobe, atunci toate tipurile de brichete din rumegus sunt perfecte. Asigurând o ardere îndelungată și o căldură constantă în toată locuința sau localul. 

Arde.ro vă pune la dispoziție toate aceste tipuri de brichete din rumegus din care să alegeți ce se potrivește nevoilor dvs. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vrei o oferta de pret?
Buna ziua,

Apasati mai jos pe butonul open chat pentru a ne trimite solicitarea.