Brichete din rumegus

Care sunt modalitățile de utilizare a brichetelor din rumegus

brichete rumegus

Brichetele din rumegus, la fel ca peletii din rumegus, sunt un combustibil natural, format din 100% rumegus din lemn, fără lianți sau aditivi chimici. Acestea au o mulțime de avantaje în materie de încălzirea locuinței sau a companiei. 

Cu o putere ridicată de ardere și un randament caloric foarte mare, combustibilul pe bază de brichete din rumegus este o alegere ideală și foarte populară în rândul consumatorilor din întreaga țară. 

Brichetele din rumegus au mai multe întrebuințări și moduri de a fi folosite, mai jos sunt listate câteva dintre acestea. 

Brichete din rumegus pentru centrale și sobe 

Combustibilul lemnos este foarte rentabil și este competitiv din punct de vedere economic în ceea ce privește alte surse de combustibil. Este, de asemenea, ecologic; fiind o sursă de combustibil durabilă, nu va produce emisii de dioxid de carbon care să dăuneze mediului. În cele din urmă, centralele pe bază de brichete din rumegus sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, necesitând o intervenție minimă a utilizatorului. 

Brichete din rumegus sunt un combustibil excelent pentru sobe și centrale, deoarece, datorită dimensiunilor mari, nu trebuie să fie alimentate mereu. 

brichete rumegus

Grătare / Cuptoare pentru pizza alimentate cu brichete din rumegus

Brichetele din rumegus pot fi folosite și pentru cuptoarele de pizza sau grătare. Acest tip de combustibil este 100% natural, fără substanțe chimice, deci, în timpul arderii, nu va emana toxine. Astfel, alimentele preparate vor avea un gust natural și autentic, dar și elementul sănătos, fără substanțe toxice dăunătoare organismului uman.  

Brichetele din rumegus se aprind foarte repede și ușor, ard eficient și produc foarte puține deșeuri de cenuşă, fiind mai ușor de curățat cuptorul sau grătarul. Ard fierbinte și curat la un nivel de calitate de restaurant în orice grătar cu brichete.

Aceste brichete din rumegus înlocuiesc lemnul pentru grătar sau cel folosit în cuptorul de pizza, fie acasă, fie la restaurant sau local. 

brichete rumegus

Brichete din rumegus pentru șemineul din casă 

Dacă doriți să vă încălziți locuința într-un mod estetic, puteți folosi brichetele din rumegus în locul lemnului clasic pentru șeminee. Acestea au o consistență și arată asemănător cu lemnele de foc. 

Datorită nivelului scăzut de umiditate și a calității ridicate, procesul de ardere a brichetelor din rumegus emană o cantitate foarte scăzută de fum și lasă în urmă puțină cenușă. Nu trebuie să vă faceți griji cu fumul, dacă ardeți într-un spațiu închis, sau de mizeria lăsată. Acest combustibil pe bază de brichete din rumegus arde foarte curat și este benefic pentru mediu și pentru locuința ta. 

Cele mai bune brichete din rumegus din Bucuresti 

Dacă sunteți în căutarea unor brichete din rumegus ce să vă încălzească locuința sau sediul afacerii, Arde.ro vă pune la dispoziție doar cele mai bune tipuri de combustibil. Brichetele din rumegus sunt un combustibil ieftin, dar foarte eficient pentru toate tipurile de nevoi de mai sus. Fie că doriți să aprindeți un foc în șemineu sau să gătiți o pizza delicioasă, brichetele din rumegus sunt tot ceea ce ai nevoie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *