Carbuni pentru gratar

Îmbunătățește-ți grătarul cu cei mai buni cărbuni grătar

cărbuni grătar

Trecerea de la brichete de cărbune cu infuzie chimică la cărbune premium, complet natural, este una dintre cele mai simple modalități de a vă îmbunătăți instantaneu experiența de grătar. În afară de un preț puțin mai mic, brichetele de cărbune nu au nimic de preferat. Cărbuni grătar sunt mult mai ușor de aprins, ard mai fierbinte, răspund mai bine la controalele fluxului de aer, nu conțin substanțe chimice, 100% naturali și nu dă mirosuri nenaturale alimentelor tale.

Principalele avantaje pentru cărbuni grătar

Deși este folosit în mod predominant de către profesioniști în bucătăriile restaurantelor, cărbuni grătar din lemn sunt o opțiune excelentă pentru neprofesioniștii atunci când se angajează în gătit în aer liber, grătar, coacere pizza și prăjire fripturi. Este, de asemenea, o alternativă bună pentru persoanele conștiente de sănătate și pentru persoanele care doresc să-și limiteze expunerea la substanțele chimice din alimente.

Iată doar câteva dintre motivele pentru care să optați pentru cărbuni grătar:

Cărbunele nu conține substanțe chimice adăugate

Spre deosebire de brichetele de cărbune, cărbunele de lemn nu conține substanțe chimice adăugate. Brichetele de cărbune sunt făcute din praf de cărbune și necesită lianți chimici pentru a evita să se prăbușească. De asemenea, sunt greu de aprins, motiv pentru care majoritatea producătorilor le adaugă lichid pentru aprindere. Fiind fabricat 100% din lemn natural, cărbuni grătar nu necesită adăugarea unor astfel de substanțe chimice.

cărbuni grătar

Cărbunele este foarte ușor de aprins

Fiind fabricat din cărbune de lemn de esență tare poros natural, cărbunele de lemn masiv este extrem de ușor de aprins fără a necesita adăugarea vreunui fluid de brichetă. Tot ce aveți nevoie pentru a porni un foc de grătar cu ele este un singur foc natural.

Cărbuni grătar ard la o temperatură foarte ridicată

Cărbuni grătar este alegerea principală pentru prăjirea fripturii la căldură mare, coacerea pizza sau gătirea la căldură indirectă, deoarece are o temperatură de ardere foarte ridicată. Acest lucru vă permite să prăjiți fripturi fără a le găti până la capăt în interior. Și vă permite să obțineți acea crustă perfectă de pizza fără a vă arde toppingurile.

Dacă trebuie vreodată să reduceți temperatura de ardere a acestui cărbune, pur și simplu reduceți setarea fluxului de aer al grătarului dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *