Carbuni pentru gratar

Încântați clienții cu cei mai buni carbuni pentru gratar destinați HORECA

carbuni pentru gratar

Cărbunele de restaurant este acum un element de bază în spiritul grătarului. Bineînțeles, cărbunele din lemn de calitate pentru restaurante este folosit în unele dintre cele mai cunoscute restaurantele din București și Ilfov. În cele din urmă, cine nu vrea performanțe superioare de la cărbunele lor? Acum, pe piață există nenumărate feluri de cărbuni pentru restaurante. Dar știți cu adevărat diferențele dintre fiecare produs? Sunteți interesat de densitatea lemnului de esență tare sau de diferența dintre lemn de masă și brichete? Dacă lexicul de cărbune te aruncă în ceață, relaxează-te pentru o secundă. 

Care sunt cei mai potriviți carbuni pentru gratar într-un restaurant?

Carbunele pentru gratar de calitate pentru restaurante este în esență cărbune care îndeplinește un set specific de criterii de calitate. Vorbim despre dimensiunea pieselor, densitatea carbonului și puritatea pieselor, numărul de aditivi sau substanțe chimice, timpii de ardere și temperaturile de ardere.

Având în vedere că vorbim despre industria HORECA, este important cărbunele să ardă pentru un timp mai îndelungat și să aibă o temperatură constantă, fără fluctuații ca mâncarea să aibă același gust. 

Carbuni mangal pentru gratar 

Acest tip de cărbune este perfect pentru pregătirea alimentelor, fie carne, fie legume, pe gratar. Asigură o aromă naturală, nu conține aditivi sau alte substanțe chimice ce ar putea dăuna consumatorilor, astfel nici alimentelor nu le sunt alterat gustul autentic. Oferă o ardere înceată și constantă, focul poate fi întreținut cu ușurință și poate ajunge la pregătirea unei mese complete. 

Cantitatea de 10kg este special dedicată HORECA, unde nu trebuie să vă faceți griji că se va termina repede. Un sac de carbuni mangal pentru gratar poate acoperi o suprafață mare de gratar, unde pot fi preparate o cantitate mai mare de alimente. 

Carbuni mangal carpen pentru gratar

Amestecul de mangal și carpen 100% natural asigură o putere calorică mare și o ardere îndelungată. La fel ca produsul de mai sus, nu conține aditivi sau alți lianți chimici ce pot altera gustul alimentelor sau calitatea acestora. Clienții localului vor fi în siguranță și se vor bucura de preparate cu cel mai deosebit gust și textură. 

Un sac de 10kg este de ajuns pentru un grătar de dimensiuni medii spre mari, iar jarul va arde pentru o perioadă lungă de timp, perfect pentru clienții ce sosesc mai târziu. 

Arde.ro este un distribuitor de carbuni pentru gratar recunoscut pentru calitatea produselor și a personalului. Este un reper pentru restaurantele din București și Ilfov, ce își fac aprovizionarea din depozitele Arde. Avem întotdeauna stoc permanent, marfă de calitate superioară și suntem gata să vă livrăm comanda în restaurantul din București și împrejurimi. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *