Carbuni pentru gratar

Soluția perfectă pentru gratar în sezonul rece: brichete carbune tip ou

brichete carbune

Sezonul rece este aici, iar asta înseamnă că grătarele în aer liber sunt o opțiune aproape inaccesibilă datorită condițiilor meteo. Dar acest lucru nu trebuie să vă oprească din a pregăti un grătar în intimitatea casei pentru familie și cei dragi. 

Un grătar pentru spațiul interior este o idee grozavă atunci când spațiul sau vremea de afară nu vă permite să pregătiți mâncarea. Pentru acest tip de gratar este necesar un combustibil special conceput pentru a fi ars și în spațiile interioare, și anume brichetele carbune tip ou. 

Conținut scăzut de fum ce nu dăunează spațiului interior

Prin arderea unor brichete carbune tip ou pentru gratar nu se emană atât de multă cantitate de fum, în special dacă gătiți într-un grătar închis cu capac sau folosiți hota pentru a scoate excesul. 

Acest lucru le face perfecte pentru un gratar in sezonul de iarnă, în special în apropierea sărbătorilor. Puteți pregăti mesele în familie cu mâncăruri delicioase fără griji și efort prea mare din partea voastră. brichete carbune

Brichetele carbune tip ou nu vor lăsa foarte multă cenușă

Dacă nu vă place ca cenușa să fie peste tot împrejurul grătarului atunci când îl pregătiți, brichetele carbune tip ou sunt alegerea perfectă. Acest tip de combustibil nu rezultă în foarte multă cenușă lăsată în urma arderii sau în timpul acesteia. 

Prin urmare, le face sigure pentru a fi folosite în spațiul interior, fără a fi nevoie de o curățare în profunzime după ce ați terminat de gătit. 

Brichete carbune tip ou au o putere de ardere ridicată 

Odată aprinse, brichetele devin fierbinți uniform și rămân la o temperatură constantă mult timp. Acest lucru este util dacă doriți să gătiți o bucată mare de carne sau doriți să faceți grătar toată seara. Nu trebuie să vă faceți griji cu realimentarea cu combustibil sau întreținerea focului la grătar, cum este cazul celorlalte tipuri de combustibil sau carbunii pentru gratar clasici. 

Fie că gătiți o masă în familie sau vă pregătiți de sărbători pentru clienții restaurantului, aceste brichete carbune tip ou sunt combustibilul perfect pentru a pregăti un gratar în interior. Nu va fi nevoie să vă adaptați pentru vreme, avantajul fiind că acest tip de carbune pentru gratar poate fi ars și în spații interioare, dar și exterioare. 

Dacă vremea vă va surprinde și vreți să pregătiți un grătar afară, puteți folosi aceste brichete carbune tip ou în același mod. Preparatele vor avea un gust inedit și o crustă apetisantă cu care să vă încântați clienții, familia sau invitații. 

Vrei să te aprovizionezi cu brichete carbune tip ou pentru iarnă? 

Cum sărbătorile se apropie, trebuie să vă faceți stocul de combustibil pentru încălzire și gătit. De aceea, noi vă punem la dispoziție doar cele mai bune produse, fie că doriți carbuni pentru gratar clasic sau brichete carbune tip ou. Pentru mesele în familie, noi suntem aproape și vă aprovizionăm cu materia pentru combustibil de cea mai înaltă calitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *